Concurs solidari

Elena Gadel, Dani Jiménez i Mari Pau Huguet, a "El gran gran dictat"

Tres concursants molt diferents, però amb un mateix objectiu: guanyar 2.000 euros per donar a una ONG mentre s'ho passen d'allò més bé concursant al programa.

Aquest dijous, l'Òscar Dalmau rep al plató d'"El gran gran dictat" tres convidats molt especials: la cantant i actriu Elena Gadel, el divulgador científic i presentador del programa "Dinàmiks", Dani Jiménez, i una de les cares més populars de la història de TV3, Mari Pau Huguet. Tots tres s'enfronten a les diferents proves del programa per guanyar un premi de 2.000 euros que donaran a l'ONG que prefereixin. Tot plegat, sense perdre en cap moment el sentit de l'humor.

D'aquesta manera, descobrim a través de diversos esquetxos les aficions amagades dels concursants. Enxampem l'Elena Gadel practicant el seu hobby preferit: la delinqüència juvenil; el Dani Jiménez es declara un obsés de la neteja fins a límits insospitats; i, finalment, sabrem a què es dedica la Mari Pau Huguet quan no treballa a TV3.

Com cada setmana, el Mag Lari dóna un toc personal al programa amb alguns dels trucs més divertits i sorprenents del seu repertori. Per fer-ho, demana la col·laboració d'alguns dels convidats i del presentador, que es converteixen en ajudants improvisats del conegut mag.
Anar al contingut