Noves tecnologies

Les habilitats tecnològiques de Carme Ruscalleda, a "Generació digital"

El programa també ens descobreix dispositius relacionats amb la son, les mascotes i la música.

La tecnologia no ens abandona ni a l'hora de dormir. Aquest dimarts, "Generació digital" es fixa en els dispositius i aplicacions relacionats amb la son, que cada vegada són més i més diversos. Llits intel·ligents, braçalets quantificadors, antifaços per controlar els somnis... No us adormiu, que n'hi ha de sorprenents!

Si el que us treu la son és deixar els vostres animalons sols a casa tot el dia us agradarà Petchatz, un dispositiu que us permet comunicar-vos amb ells esteu on esteu i fins i tot donar-los premis a distància.

També posarem una mica de música a les nostres vides amb les aplicacions que més ens agraden per estar a l'última de les novetats discogràfiques o jugar a ser grans concertistes. I descobrirem les habilitats tecnològiques d'una de les xefs més prestigioses de Catalunya: la Carme Ruscalleda.

A més, coneixerem un grup de joves d'Andorra i Barcelona amants de la muntanya que han ideat Alpify, una aplicació que ens pot salvar la vida en cas d'emergència quan fem esport a l'aire lliure.
Anar al contingut