Gran Recorregut

L'última ruta del vent, a "GR Pirineus"

Marc de las Heras va d'Agullana fins a Figueres, l'últim itinerari del seu periple per l'Empordà.

Dilluns 28 de juliol, a les 13.15, TV3 recupera un nou capítol de "GR Pirineus", en què Marc de las Heras fa un recorregut que titula "L'última ruta del vent".

En aquesta sisena ruta, el Marc va d'Agullana fins a Figueres, l'últim itinerari del seu periple per l'Empordà. En total, uns 70 quilòmetres repartits en dues jornades, fets a peu, en cotxe i en bicicleta; per anar on el porti el vent...

D'Agullana anirà a la Vajol per visitar una mina de passat convuls; allà coneixerà un autèntic exiliat, en Ramon. Després passarà per Maçanet de Cabrenys i Darnius, on ha quedat per anar a l'embassament de Boadella a fer esquí-surf! I acabarà la jornada passant per Boadella i Sant Llorenç de la Muga, un poble amb un encant força peculiar.

L'endemà anirà sobre dues rodes per Terrades, Vilarig, Cistella, Vilanant, Avinyonet de Puigventós i Llers, on participarà en la Fira de la Cirera.

Visitarà el monestir de Vilabertran i posarà el punt final a Figueres, on tastarà la cuina del vent i coneixerà un cantautor d'aquesta terra, en Joanjo Bosk. Amb recança, s'acomiadarà d'aquesta terra, per seguir endinsant-se en el Pirineu.
Anar al contingut