Dos últims capítols

Final de temporada de "39+1"

Arriba la sessió doble definitiva, l'emissió dels dos últims capítols de la primera temporada de "39+1", la comèdia dramàtica que posa humor a les situacions quotidianes d'una dona a punt de fer els 40. Dilluns, l'Ília en fa 40.

Dilluns l'Ília haurà de prendre una decisió tant sí com no, perquè aquest dilluns TV3 emet els dos últims capítols de la primera temporada de "39+1".

En el capítol "Hem de parlar", a les 21.55, l'Ília es disposa a dir-li al Joan que es vol separar, però rep una trucada urgent del Gràcia que li impedeix fer-ho i ha de posposar-ho.

El Joan, però, es queda molt intranquil i decideix anar a parlar amb la seva dona. Però l'Ília té un dels dies més complicats de la seva vida: la policia deté el Mumbrú i l'acusa d'assassinat, i l'Ília ha de convèncer una de les exdones de l'editor perquè testifiqui que era amb ell en el moment del crim.

A més, també intenta connectar amb el Manel, que està a punt de marxar a Austràlia. I la Bet posa la directa per quedar-se embarassada del Genís.

"40"

A "40", l'últim capítol de la temporada, que s'emet a les 22.45, l'Ília arriba a la data de l'aniversari creient que té les coses clares i que ja pot decidir què fa amb el Joan i què fa amb el Manel.
Anar al contingut