Gastronomia

Martín Berasategui, a "Cinc cuiners bascos"

Martín Berasategui es va iniciar en l'àmbit culinari als 13 anys de la mà de la seva mare i de la seva tia.

Aquest dilluns 28 de juliol, a les 00.25, el canal 33 emet el capítol "Martín Berasategui: la cuina dels números", de la sèrie "Cinc cuiners bascos".

Considerat un dels millors cuiners del món, es va iniciar en l'àmbit culinari als 13 anys de la mà de la seva mare i de la seva tia. Va començar en el negoci familiar, el Bodegón Alejandro, que va passar a dirigir amb només 21 anys. Aquest documental ens mostra la peculiar relació que la seva cuina manté amb les matemàtiques i de quina manera els números hi estan presents.

La setmana que ve emetem el capítol dedicat a Hilario Arbelaitz.

La sèrie "Cinc cuiners bascos"

A només 30 km de distància, els cuiners Arbelaitz, Berasategui, Arzak, Subijana i Aduriz concentren tantes estrelles i guardons com no es pot veure en cap altre lloc del món. Aquesta sèrie explica per què aquests cinc cuiners són avui una referència mundial. A banda de la proximitat biogràfica i professional, cadascun se'ns mostra amb la seva pròpia personalitat.
Anar al contingut