"Coaching" empresarial

"Tenim un pla": repintar les cendres

Aquesta setmana, a "Tenim un pla" coneixerem la història d'una empresa catalana que produeix pintures per a grafitis i que es va reinventar després d'un incendi, visitarem l'Inout Hostel amb uns quants bloguers catalans, passarem pel mercat de Girona pentinant dependentes i buscarem la millor marca per a les guitarres del Manel.

Diumenge, a "Tenim un pla" seguim donant noves propostes que poden ajudar els nostres empresaris a tirar endavant els seus negocis.

L'Albert Deltell coneixerà de primera mà un cas d'èxit d'empresa catalana: Montana Colors, una empresa de pots de pintura per a grafitis  dirigida per Jordi Rubio que, des de Sant Vicent de Castellet, a la falda de Montserrat, exporta els seus productes a tot el món. No sempre els ha anat bé, es van haver de reinventar després d'un incendi a la fàbrica l'any 2002.

Tornarem a Girona. És l'aniversari de l'Eva, i el celebrarem al Mercat del Lleó amb una acció de màrqueting: pentinar i maquillar dependentes del mercat.

A l'Inout Hostel hauran de passar revisió. Alguns bloguers catalans que han fet la volta al món coneixent albergs visiten l'establiment de Collserola per donar el seu punt de vista sobre les seves capacitats.

I, al Manel que ja s'ha donat a conèixer a la contra d'"El Periódico", li toca promocionar la marca. Weisse Hügel no sembla el nom més fàcil de recordar o escriure correctament, però volem fer una prova empírica.
Anar al contingut