Automobilisme

El Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1, a TV3 i Esport3

Santi Faro lidera l'equip que transmet l'onzè Gran Premi de la temporada de la Fórmula 1.

Aquest cap de setmana la Fórmula 1 arriba a Hongria, l'últim Gran Premi abans de parar durant unes setmanes per descansar. Sense cap dubte els dos Mercedes volen marxar de vacances augmentant el seu avantatge respecte a la resta de pilots. Nico Rosberg intentarà consolidar-se com a líder del campionat després d'una victòria fàcil a Hockenheim, on el seu company d'equip, Lewis Hamilton, va donar tota una classe de pilotatge sortint des de la vintena posició i acabant al podi. Hungaroring és un circuit talismà per al britànic, on ha guanyat les dues últimes temporades. Com a curiositat la volta ràpida continua, des de l'any 2004, a mans de l'alemany Michael Schumacher.
 
Cal veure també la lluita dels pilots de Ferrari i com funcionaran els Red Bull de Sebastian Vettel i Daniel Ricciardo, que encara no perden l'esperança de poder fer una bona feina aquesta temporada.

Santi Faro, Francesc Latorre, Laia Ferrer i Francesc Rosés s'encarregaran d'oferir-nos tota la informació dels entrenaments i de la cursa.

L'equip del programa es completa amb l'anàlisi tècnica d'Albert Fàbrega, amb un llarg currículum en el món de la competició automobilística, i amb la col·laboració especial de Dani Juncadella, el pilot provador de Force India, que es prepara per fer el salt definitiu a la Fórmula 1. La realització serà de Marc Serra, i la producció, de Lluís Palahí.

Els horaris de les emissions del GP d'Hongria seran els següents:

Divendres 25 de juliol
  • Canal Esport3 a les 9.55, primera sessió entrenaments lliures
  • Canal Esport3 a les 13.55, segona sessió entrenaments lliures

Dissabte 26 de juliol
  • TV3 a les 10.55, tercera sessió entrenaments lliures
  • TV3 a les 13.30, sessió de qualificació

Diumenge 27 de juliol
  • TV3 de 12.30 a 14.00, "La fórmula" amb tota la informació i entrevistes prèvies a la cursa
  • TV3 a les 14.00, la novena cursa del Mundial en directe

Si fins ara es podien veure les curses en directe a la web esport3.cat, aquesta temporada s'ha ampliat la cobertura als dispositius mòbils perquè els espectadors de TV3 no es perdin les curses de Fórmula 1 siguin on siguin.

Amb l'aplicació Esport3, es poden veure en rigorós directe les transmissions des de qualsevol telèfon intel·ligent i tauleta.

A més, els espectadors poden opinar a través de Twitter amb el #F1TV3. També hi ha un compte a Instagram amb l'usuari @F1TV3. I té llista de reproducció a YouTube amb el nom F1TV3.

La Fórmula 1 continua sent referència de l'oferta esportiva de TV3 i Esport3.
Anar al contingut