Nova telenovel·la

L'arquitectura del destí a "El Faro, cruïlla de camins"

Divendres, TV3 estrena un nou capítol d'"El Faro, cruïlla de camins" i sembla que la Lucía ho té complicat, perquè la Irene està decidida a recuperar en Ricardo.

En aquest nou capítol d'"El Faro, cruïlla de camins" , mentre la Lucía comenta amb la seva àvia Fina i la seva mare que li agrada un noi de qui amb prou feines sap res, la Irene aconsegueix sortir-se amb la seva i seduir en Ricardo.

Però, per celebrar que finalment en Ricardo torna a l'estudi d'arquitectura, el seu millor amic, en Víctor, i la seva nòvia, la Patricia, organitzen un sopar, i la Patricia convida, sense que en Ricardo ho sàpiga, la seva millor amiga, la Lucía.


Amor, d'amistat, secrets i venjances

"El Faro, cruïlla de camins" és la sèrie que TV3 ha estrenat per a les sobretaules d'estiu. La seva història gira al voltant d'El Faro, un restaurant familiar on serveixen menjar casolà i on conviuran durant els pròxims mesos històries d'amor, d'amistat, secrets i venjances.


A El Faro conflueixen tots els protagonistes de la nova sèrie: la Lucía, la cambrera que recorda què li agrada a cadascú; l'àvia, la Fina, capaç de donar tots els capricis als seus clients; l'Àngela, que ha fet el seu regne a la cuina on va créixer el seu marit, en José; en Jesús, que  troba allà la família que no té, la Yolanda, que va a menjar l'arròs que ningú li cuina a casa, i la Pilar, que s'hi passa sempre quan acaba de treballar a la benzinera.

Però la vida d'aquest tranquil menjador, inalterat durant dècades, canviarà per l'amorde la Lucía amb en Ricardo Muñoz, fill d'una família benestant. Els Muñoz amaguen un secret terrible i la família Peña patirà per aquesta relació.
Anar al contingut