Castellers

"Creixent entre castells", a "Quarts de nou"

Aquesta setmana, "Quarts de nou" mostra com la vida sencera d'una persona pot girar al voltant d'una colla castellera.

Divendres 25 de juliol, a les 23.05, "Quarts de nou" emet el capítol "Creixent entre castells".

Àurea Martínez, dels Capgrossos de Mataró, comparteix colla amb els seus pares i germans, i amb les seves millors amigues. Vinculada des de ben petita a la colla del Maresme, en un sol castell es pot explicar bona part de la seva vida. El programa seguirà l'Àurea a la Diada de les Santes de Mataró, on els Capgrossos van fer una actuació que els torna a situar entre les millors colles i on els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa van completar la jornada amb castells de gamma extra.

"Quarts de nou" viatja també al Brasil, on s'ha celebrat el Mundial de Futbol de Rua (futbol de carrer), amb la participació d'una selecció catalana formada en la seva majoria per joves castellers. Gràcies a ells, centenars de persones d'arreu del món han pogut conèixer i participar del fet casteller als carrers de Sao Paulo.

A l'espai "Toc de vermut", dedicat a divulgar les festes populars, Biel Duran participa en la festa marinera que cada estiu organitzen els pescadors de Torroella de Montgrí.

"Quarts de nou", presentat per Elisabet Carnicé i Biel Duran.
 
Anar al contingut