L'excentricitat desacomplexada d'Emilio Rojo, a "En clau de vi"
Aquesta setmana "En clau de vi" s'acosta a Emilio Rojo, un dels personatges més singulars que fan vi.
Dijous 24 de juliol, a les 22.05, a "En clau de vi", anem fins a Galícia, concretament a Arnoia per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi: Emilio Rojo.
El vi blanc que du el seu nom és un ribeiro tan exclusiu, amb una producció tan escassa que és gairebé mític; es dóna per fet que hi ha molt poca gent que l'ha tastat. Nosaltres sí que el tastarem, i coneixerem la persona que hi ha al darrere, Emilio Rojo, conegut encara al poble com "o neto da Xusta", i com a ell li agrada descriure's. Amb el seu poblat bigoti i amb un barret d'estibador calat fins a les celles, Rojo se'ns mostra sincer i apassionat, i ens fa entendre per què sempre darrere un gran vi sempre hi ha un gran elaborador.
El vi blanc que du el seu nom és un ribeiro tan exclusiu, amb una producció tan escassa que és gairebé mític; es dóna per fet que hi ha molt poca gent que l'ha tastat. Nosaltres sí que el tastarem, i coneixerem la persona que hi ha al darrere, Emilio Rojo, conegut encara al poble com "o neto da Xusta", i com a ell li agrada descriure's. Amb el seu poblat bigoti i amb un barret d'estibador calat fins a les celles, Rojo se'ns mostra sincer i apassionat, i ens fa entendre per què sempre darrere un gran vi sempre hi ha un gran elaborador.