Cinema

Pel·lícula dimecres nit a TV3: "Barcelona, nit d'estiu"

Una comèdia romàntica de Dani de la Orden protagonitzada per Àlex Monner, Pau Roca, Peter Vives, Jan Cornet o Miki Esparbé, entre d'altres.

Aquest dimecres 23 de juliol, a les 21.55, TV3 emet la pel·lícula "Barcelona, Nit d'estiu". El film, de Dani de la Orden, ens explica sis històries d'amor que succeeixen a Barcelona la nit del 18 d'agost del 2013, quan el cometa Rose creua el cel de la ciutat i ofereix un espectacle únic que no tornarà a repetir-se fins al cap de segles.

"Barcelona, nit d'estiu" compta amb un ampli repartiment farcit de joves actors i actrius. Alguns són molt coneguts per l'audiència de TV3, com Àlex Monner (el Lleó de "Polseres vermelles" i premi Gaudí pel film "Els nens salvatges"), Pau Roca ("Ventdelplà"), Joan Dausà (actor de "La Riera" i cantautor), Sara Espígul ( "Gran Nord" i "El cor de la ciutat"), Miki Esparbé ("Pop ràpid"), Marc García Coté ("Ventdelplà") o Peter Vives ("La Riera").

També hi participen Luis Fernández ("A tres metros sobre el cielo"), Jan Cornet (guanyador d'un Goya per "La piel que habito", d'Almodóvar), Francesc Colomer (Goya al millor actor revelació, per "Pa negre"), Míriam Planas ("XP3D"), Claudia Vega (la jove protagonista d'"Eva") i Alba Ribas ("XP3D"), entre altres.

Dani de la Orden es va graduar com a realitzador a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, i, després de treballar en publicitat, va aconseguir guanyar amb el curtmetratge "Luciano" diferents premis, com el de Curtmetratge del Mes a Filmin. "Barcelona, nit d'estiu" és el seu primer llargmetratge.
Anar al contingut