Catalans arreu del món

"Afers exteriors" viatja a Suècia i l'Argentina

Dos capítols de la sèrie protagonitzada per Miquel Calçada, que ens mostra què fan els catalans en diferents llocs del món.

Aquest dimecres, 23 de juliol, a les 11.40, TV3 emet els capítols "Suècia" i "Argentina" de la sèrie "Afers exteriors", dirigida i conduïda per Miquel Calçada.

"Suècia" (11.40)
A Suècia, Miquel Calçada coneix un regidor català de l'Ajuntament d'Estocolm que li ensenya la sala on cada any es lliuren els premis Nobel. Els telespectadors podran conèixer, també, un empresari rialler i bromista que mostra patinant la seva empresa, que s'ha convertit en líder en el negoci de les traduccions. Suècia és el país que més ha avançat en l'estat del benestar, un benestar sense cap taca fins a l'any 86, quan el cap de govern, Olof Palme, va ser assassinat.

"Argentina" (12.10)
A l'Argentina, l'equip troba un poble que cada dia surt al carrer per expressar els seus sentiments amb estris de cuina. Las Madres de la Plaza de Mayo van ser les primeres a plantar cara als polítics i militars, còmplices o culpables de l'assassinat d'una generació sencera que ara els hauria de rellevar. I malgrat que ja fa anys que l'Argentina ha deixat de ser una de les nacions més riques del món, encara es trobaran a la Pampa mostres de la seva gran generositat.
 
Anar al contingut