Cuina i entreteniment

Sandro Rosell, a "Menú cap de setmana"

Sandro Rosell és el primer protagonista d'aquest programa gastronòmic que ens acosta els secrets de l'alta cuina amb el xef estrella Nandu Jubany.

A partir d'aquest dijous, TV3 recupera el programa "Menú cap de setmana", un docuxou gastronòmic presentat per Llucià Ferrer i Nandu Jubany. En cada capítol es va a visitar un municipi de Catalunya i es cuina en espais insòlits i sorprenents. Llucià Ferrer aprèn a cuinar guiat pel mestre i xef Nandu Jubany. A cada capítol els acompanya i ajuda un convidat famós.

"Menú cap de setmana" (Sandro Rosell, al capítol 1)

És un bon cuiner Sandro Rosell, expresident del Barça? La resposta es descobreix en el primer capítol de "Menú cap de setmana", en què el xef estrella Nandu Jubany envia en Llucià i el president blaugrana a buscar productes de proximitat per cuinar un plat de quilòmetre 0. Es pot veure un Sandro Rosell com no s'ha vist mai abans: fent d'ajudant de cuina, collint ous en una granja de gallines felices i, fins i tot, donant una bona lliçó d'una de les seves passions ocultes: el món dels bolets. De passada, revela les interioritats culinàries del Barça i les seves estrelles.

Alhora, en Nandu regala en el programa mostres de la seva saviesa gastronòmica i descobreix secrets, trucs, receptes i curiositats sobre l'ingredient protagonista del programa: els ous. Precisament aquesta primera matèria centra les receptes del concurs culinari que tanca el programa: el duel d'àvies. Durant l'episodi, els presentadors de "Menú cap de setmana" i el convidat es mouen per diferents punts d'Osona, una comarca que es coneixen com el palmell de la mà.
Anar al contingut