Catalans arreu del món

"Afers exteriors" viatja a Espanya i Xile

Dos capítols de la sèrie protagonitzada per Miquel Calçada, que ens mostra què fan els catalans en diferents llocs del món.

Aquest dimarts, 22 de juliol a les 11.40, TV3 emet els capítols "Espanya" i "Xile" e la sèrie "Afers exteriors", dirigida i conduïda per Miquel Calçada.

"Espanya" (11.40)
El viatge a Espanya es fa amb voluntat de conèixer un gran país, amb institucions tan sòlides i democràtiques com el Congrés dels Diputats, on l'informen que sempre s'hi ha defensat la llibertat dels espanyols, siguin o no espanyols. A més d'una antiga tradició com a estat modern, Espanya té una sòlida cultura i, gràcies al talent dels seus creadors, un públic que és sensible i refinat el dia de Sant Jordi. Però és en l'esport on es reflecteix ben bé que Espanya és terra d'"hidalgos", visitant la penya blaugrana el dia del partit Madrid-Barça.

"Xile" (12.10)
Miquel Calçada visita el país que, desgraciadament, ha fet de l'exèrcit una de les principals atraccions turístiques. Un exèrcit que no només ofereix entreteniment als turistes: també els interessats per la història trobaran a Xile rastres del seu passat, com el cop d'estat de l'11 de setembre de 1973. Diferents personatges amb arrels catalanes van ser testimonis d'aquells fets i ens expliquen la seva experiència, 30 anys més tard.
 
Anar al contingut