Noves tecnologies

Una impressora de menjar i les T de Teatre, a "Generació digital"

El programa ens descobreix el perfil digital de les components de la companyia T de Teatre i també ens presenta una impressora per imprimir els vostres plats preferits.

Aquest dimarts 22 de juliol a les 23.55, "Generació digital" presenta un aparell que segur que revolucionarà les cuines. Es tracta d'una impressora 3D creada a Barcelona, capaç d'elaborar els nostres plats preferits: des de dolços, fins a pizzes o tortel·linis! A més, es pot programar perquè quan arribem a casa trobem el sopar acabat d'imprimir.

També sabem com podem mesurar la velocitat d'internet que ens arriba a casa i per què a vegades no tenim tots els megues que ens havia promès la companyia quan vam signar el contracte.

Si sou uns amants de la fotografia i, en especial, d'Instagram, en aquest programa us ensenyarem la primera galeria feta expressament per exposar i difondre aquest art més enllà de la xarxa. La idea ha estat de dos espanyols que han volgut crear un lloc de trobada físic per als amants de l'estil Instagram. De moment, es pot visitar a Miami i, properament, n'obriran una altra a Madrid.

I de la fotografia als escenaris, perquè també coneixem el perfil digital de les actrius de la companyia T de Teatre. A més, visitem alguns periodistes esportius de TV3 perquè ens recomanin apps per seguir els esports minut a minut.
 
Anar al contingut