Primera edició

Arrenca la Mostra DocuCambrils 2014 amb cinc documentals

El cinema Rambla de l'Art de Cambrils posa en marxa la I Mostra de Documentals de Cambrils amb l'objectiu de projectar pel·lícules que difícilment arriben a tothom i de promocionar la tasca de productores, directors i guionistes, que fan que el gènere documental visqui un bon moment.

La sala Rambla de l'Art ha programat, del 21 al 24 de juliol, una sèrie de sessions cinematogràfiques de documentals anomenada DocuCambrils 2014. Durant aquests dies, l'espai cultural projectarà cinc documentals: "Ciutat morta", de Xavier Artigas i Xapo Ortega; "La pantalla herida", de Luis Maria Ferrández; "Stupor mundi", d'Hilari Mañas Pellicer; "El somni dels herois", de Jacobo Sucari, i per últim, "Las tres vidas de Pedro Burruezo", de José López Pérez.

La primera contribució del cinema ha estat formar part de la projecció estable del programa El Documental del Mes, impulsat pel DocsBarcelona. La segona, la projecció dels grans documentals de producció recent, com "Els records glaçats", amb què es va inaugurar la sala; "Las Maestras de la Republica", guardonada amb el Goya 2014 al Millor Documental, o "Guadalquivir".
Anar al contingut