Receptes

"Cuines" acomiada la temporada amb dolços per a l'estiu

"Cuines" de TV3 ha preparat una setmana ben dolça per acomiadar-se dels espectadors fins al setembre. Les elaboracions de postres fredes, pensades per a l'estiu, però perfectament aptes per a tot l'any, per part de Lluís Estrada Canal, de la pastisseria Canal de Barcelona, en seran les protagonistes.

La setmana comença a "Cuines" amb el Lluís, hereu de l'ofici del seu oncle Xavier Canal, preparant un bescuit glacé, unes postres de les grans pastisseries que havien caigut una mica en l'oblit.
 
Dimarts serà el torn d'un gelat de pal de mascarpone amb xocolata i crocant d'ametlla que va entre dues galetes Maria. És una proposta pensada per fer a casa, que divertirà i alhora alimentarà els més petits.
 
Dimecres, la pastisseria Canal farà un pijama, unes postres que es podien trobar en molts restaurants fins als anys 80 i que es van deixar de fer. I amb aquest esperit de recuperació i dignificació d'aquelles propostes que són tan bones que no mereixen quedar en l'oblit, dijous la pastisseria ensenyarà a fer a casa, sense necessitat de cap maquinària especial, un gelat de tall de tres colors.
 
Per acabar la setmana i la temporada del "Cuines", divendres, el pastisser Lluís Estrada elaborarà unes trufes gelades de xocolata. Una altra proposta fàcil per fer a casa, que només té un secret: fer-la amb els millors ingredients. 
Anar al contingut