Producció audiovisual

Ja es coneixen els preseleccionats del II Concurs MAC-GAC de Guió Transmèdia

Daniel Resnich, coordinador del concurs, ha anunciat els projectes preseleccionats en el marc del Festival de Sitges. L'última setmana d'octubre s'anunciarà els finalistes i el projecte guanyador.

Guionistes Associats de Catalunya (GAC) i el Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) han anunciat els preseleccionats del II Concurs de Guió Transmèdia en el marc del Festival de Sitges. Aquest certamen té un premi de 2.000 euros pel guanyador. De la seva banda, els finalistes rebran un lot de seminaris formatius a càrrec del Màster de Disseny i Gestió de la Producció Audiovisual de la UAB i el disseny de producció del projecte a càrrec del MiLab Blanquerna de la FCCB-URL. Aquesta iniciativa compta amb TVC com a mitjà oficial.

Els projectes preseleccionats que ha anunciat el coordinador del concurs, Daniel Resnich, són: Barcelona Roman Steampunk, de Jaume Valor Montero i Laura Llimós Aicart; Terra de llegendes, d'Eugeni Guillem Darné; Historias sin contar, de Jordi Farga Ruiz; Bolis, d'Enric Esteban i Alert; Mironins, d'Anna Carretero Gallardo, Marcela Hattemer Trossero, Mikel Mas Bilbao i Anna Purroy Hernández; Fashion.cat, de Noemí Sales i Àlia Kirschner; Quien cojones¿?, de Guido Cortell; L'Efecte Streisand, de Pep Jové Company; Hey Whale!, d'Adrià Velardos Palomar; Navigam, de Josep Sarquella Juncà; Inmersion, de Montecarlo i Una epidèmia d'homofòbia; de Marc Serena Casaldàliga.

Durant la Transmedia International Week, l'última setmana d'octubre, s'anunciarà els finalistes i el projecte guanyador.
Anar al contingut