Debat

"La nova política", a ".CAT"

Abordem les noves formes de fer política sorgides dels moviments socials. Ariadna Oltra entrevistarà l'activista Ada Colau, impulsora de Guanyem Barcelona, i Carlos Jiménez Villarejo, eurodiputat de Podem.

Aquest dijous, el programa ".CAT" abordarà la realitat de les noves formacions polítiques que estan sorgint a partir dels diversos moviments socials que s'han expressat aquests últims anys. Reclamen noves maneres de fer política, acabar amb el bipartidisme i fins i tot posen en qüestió la qualitat de la nostra democràcia. Alguns dels seus líders ja han començat a fer el salt a la política.

Ariadna Oltra entrevistarà l'activista Ada Colau, fins fa poc portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i ara principal impulsora de la plataforma ciutadana Guanyem Barcelona, i Carlos Jiménez Villarejo, eurodiputat del nou partit Podem i exfiscal anticorrupció.

Al debat intervindran Martí Anglada, periodista; Jordi Graupera, filòsof i periodista; Laia Bonet, professora de Dret; Vicent Sanchis, periodista, i Esperanza García, advocada.
Anar al contingut