A partir del setembre

Tres nous cuiners a "La Riera"

Hi haurà canvis a la cuina de "La Riera". El setembre vinent, tres joves estudiants s'incoporaran a La Fonda per renovar el negoci, segons ha avançat el director de la telenovel·la, Esteve Rovira. Tres dels cuiners de la plantilla actual hauran de marxar abans que el 20 de juliol finalitzi la temporada.

Per descobrir quins tres personatges marxen de  "La Riera"  caldrà seguir amb atenció els últims capítols, 24 episodis a partir d'aquest migdia que tancaran molts dels interrogants que queden oberts. Esteve Rovira, el director de la telenovel·la,  ha donat algunes pistes de per on anirà aquesta recta final de la temporada a la tertúlia de "Divendres".

Ha confirmat que hi haurà casament entre el Sergi i la Cristina i que aquesta setmana descobrirem finalment si la Maribel marxa a Washington amb  l'Alfons o es queda. També que el Lluís i el Toni estan decidits a arribar fins al final en la seva denúncia contra la Mercè, una de les trames que no es resoldrà fins a l'últim dia, el 20 de juliol, en el capítol especial que preparen per tancar aquesta entrega. 
 
Rovira ha avançat també que a la Mercè si li acumularan els problemes. L'Ona descobrirà com va morir l'Ignasi i en Balló controlarà La Fonda. La lluita entre els Flaquer i mossèn Bernat  tampoc tindrà treva, perquè estan decidits a enfonsar el "garden" per tots els mitjans
 
La  relació entre l'Ismael i la Mònica, l'aparició sobtada de la Gala, decidida a recuperar les seves filles, i l'antiga amistat que uneix el Martí i el Cristian sacsejaran també la vida a Sant Climent en els pròxims capítols de la sèrie.
 
Pots recuperar la tertúlia amb les novetats sobre "La Riera" en aquests dos enllaços: 
la primera part 
la segona part.   
Anar al contingut