Mercat del Documental Euromediterrani

El Medimed 2014 amplia el termini d'inscripció de projectes

La 15a edició del Medimed, que es farà a Sitges entre els dies 17 i 19 d'octubre, ha ampliat el termini d'inscripció de projectes i programes de documental. L'objectiu del mercat és la promoció de la coproducció de documentals a Europa i als països del sud de la Mediterrània. La inscripció és gratuïta.

El Medimed, Mercat del Documental Euromediterrani, està dissenyat per facilitar l'intercanvi creatiu i professional entre productors independents, televisions i distribuïdors internacionals. S'hi poden inscriure tant projectes en desenvolupament com documentals acabats.
 
Els projectes en desenvolupament han de comptar amb un mínim del 25% del seu finançament garantit o gaudir d'un acord d'emissió i/o coproducció. S'hi poden presentar projectes sobre qualsevol temàtica i gènere i és imprescindible aportar-hi un teaser de 3 minuts de durada.
 
Pel que fa als documentals acabats, s'han d'haver produït durant el 2013 o 2014, poden tractar qualsevol contingut i només s'accepten versions per a slots de televisió. Les produccions fetes el 2014 hauran d'estar finalitzades el setembre.
 
Un comitè de selecció internacional seleccionarà, en el Pitching Fòrum, els 26 projectes que es presentin als comissioning editors de les principals cadenes de televisió. Els documentals seleccionats estaran disponibles en la Docs Gallery, una videoteca on podran ser visionats per una cinquantena de compradors i distribuïdors internacionals.
 
El Medimed està organitzat per l'Associació Internacional de Productors Independents de la Mediterrània (APIMED) i compta amb el suport d'Europa Creativa Subprograma MEDIA, l'ICEC, l'ICAA, l'IEMED, Catalan Films & TV i la Diputació de Barcelona.
 
La data límit per a la inscripció de projectes i programes és el 31 de juliol i els formularis estan disponibles en el web de l'organització.
Anar al contingut