Un èxit que traspassa fronteres

La Fox estrenarà la temporada que ve la versió nord-americana de "Polseres vermelles"

La cadena nord-americana Fox ha confirmat que la pròxima temporada emetrà la versió americana de l'exitosa sèrie d'Albert Espinosa i Pau Freixas. La productora de Steven Spielberg és l'encarregada de l'adaptació, que portarà per títol "The Red Band Society".

La cadena Fox ha confirmat que programarà la temporada que ve l'adaptació nord-americana de la sèrie creada per Albert Espinosa i Pau Freixas i produïda per TV3 i Filmax, "Polseres vermelles". "The Red Band Society" és el títol de la versió americana de l'exitosa sèrie, que narra el dia a dia de 6 joves ingressats en un hospital per diverses malalties.

Albert Espinosa i Pau Freixas, creadors de la sèrie, han passat aquest dimecres pel plató d'"Els matins" per explicar-nos què suposa aquesta notícia.


 
L'adaptació del capítols anirà a càrrec de Margaret Nagle ("Boardwalk Empire"), que també en serà la productora executiva. El director dels capítols serà Alfonso Gómez-Rejón ("Glee", "American Horror Stories: The Coven"). I la producció serà d'ABC Studios i Amblin TV, la productora de Steven Spielberg. Julio Fernández y Carlos Fernández en seran coproductors executius.
 
Pel que fa al repartiment, està confirmat que interpretaran els joves Charlie Rowe ("Nunca me abandones"), Nolan A. Sotillo, Ciara Bravo ("Big Time Rush"), Brian "Astro" Bradley ("Factor X" EUA), Zoe Levin ("El camí de tornada") i Griffin Gluck ("Segueix-me el rotllo").
I els adults seran Octavia Spencer (guanyadora de l'Oscar per "Criades i senyores"), Griffin Dunne ("Quina nit!"), Belita Moreno i Rebecca Rittenhouse, entre altres.

La versió que es farà als Estats Units no és la primera adaptació internacional de "Polseres vermelles": el 26 de gener es va estrenar a la RAI1, en "prime time", l'adaptació de la sèrie a Itàlia amb el nom de "Braccialetti rossi". Ha estat una adaptació escrita per Sandro Petraglia i sota la direcció de Giacomo Campiotti, un expert en grans produccions italianes i amb una gran carrera televisiva. L'adaptació de la sèrie ha estat tot un èxit, ja que va l'han vista 7,2 milions d'espectadors, un 25,94% de share. Cada capítol va aconseguir ser líder indiscutible d'audiència a la sempre competitiva nit dels diumenges a Itàlia.
 
"Polseres vermelles" s'ha pogut veure en la seva versió original (doblada) als canals espanyols Antena 3, Neox i TNT i a països com Finlàndia, França, Suècia, l'Argentina i els Estats Units (en espanyol), entre d'altres.
Anar al contingut