Literatura

Almudena Grandes, a "Via llibre"

L'escriptora Almudena Grandes i el seu llibre "Las tres bodas de Manolita" protagonitzen el "Via llibre" d'aquesta setmana.

Almudena Grandes s'ha proposat escriure una sèrie de sis llibres sota el títol "Episodios de una Guerra Interminable". Ara ens presenta "Las tres bodas de Manolita", el tercer llibre d'aquests episodis sobre la postguerra al nostre país. Al "Via llibre" d'aquest diumenge, 27 d'abril, parlarem d'aquesta darrera novel·la, de la memòria històrica, de la postguerra i de la Transició. Literatura i història s'agafen de la mà en aquesta entrevista a l'escriptora madrilenya.

L'escriptor andorrà David Gálvez també ens presenta la novel·la epistolar "Cartes mortes" i Marc Romera ens llegirà un dels poemes de la seva darrera obra, "La nosa".

Al programa també ens acompanya una cuinera amb estrelles Michelin, la Carme Ruscalleda, que ens parla del que li agrada llegir i ens dóna la recepta per gaudir d'una bona lectura.

El punt final del "Via llibre" d'aquesta setmana el posa el cantautor de Xàtiva Feliu Ventura, que musica el poeta Vicent Andrés Estellés.

Informació del programa:

www.tv3.cat/viallibre
www.twitter.com/viallibre
www.facebook.com/viallibre
Anar al contingut