Sàtira política

Rajoy ho deixa per després de les europees, a "Polònia"

El president del govern creu que hi ha molts temes que poden esperar i no escolta cap petició dels seus ministres. Mentrestant, Mas decideix no parlar de la consulta durant tot un dia...

Al capítol d'aquest dijous de "Polònia", Mariano Rajoy (Queco Novell) decideix que hi ha molts temes que poden esperar fins després de les eleccions europees. El president del govern no està disposat a escoltar cap petició dels seus ministres.
 
Mentrestant, Artur Mas (Bruno Oro) decideix que per un dia no parlarà de la consulta. Sense aquest tema, ell i els líders dels altres partits es veuen obligats a conèixer-se millor. I davant unes possibles eleccions plebiscitàries, Joan Herrera (Xavi Serrano) i Dolors Camats (Mireia Portas) intenten decidir si ICV s'ha de fer independentista o no.
 
També es podrà veure un nou capítol de "Caràcter", el programa de Bibiana Ballbè (Anna Bertran), on es parlarà de la regeneració política i les noves tendències en democràcia amb Rosa Díez (Mireia Portas). I descobrim quins problemes van tenir els escriptors el dia de Sant Jordi.. 
 
Anar al contingut