#DivendresTV3

Ferran Requejo ens aclareix com encaixaria a Europa una Catalunya independent, a "Divendres"

Tian Riba i Xavi Coral ens proposen aquest dijous una tertúlia amb el professor Ferran Requejo, catedràtic de Ciència Política a la Universitat Pompeu Fabra. I us mostrem en què consisteix el nou espai de TV3 ".Cat", el nom del nou programa de debat que avui s'estrena i condueix Ariadna Oltra.

Aquest dijous, el professor Ferran Requejo, catedràtic de Ciència Política a la Universitat Pompeu Fabra i doctor en Filosofia, ens ajudarà a treure l'entrellat sobre el que passaria amb Europa, en cas que Catalunya es convertís en un estat independent. El professor Requejo torna al nostre plató amb Tian Riba i Xavi Coral per mirar d'aclarir un tema que darrerament ha estat en discussió, ja que hi ha veus de la Unió Europea que asseguren que Catalunya hauria de sortir-ne, i en canvi el Consell Assessor per la Transició Nacional (del qual forma part Requejo) creu que probablement s'hi podria mantenir. 

També donarem un cop d'ull a la llista setmanal de negocis d'èxit que neixen a Catalunya i són un referent de model d'èxit.  Amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà coneixerem, entre altres idees, la iniciativa "Wit Lab, el laboratori de l'enginy".

Un altre habitual dels dijous, el periodista Antoni Bassas i la seva secció "La setmana del Bassas", farà el repàs de l'actualitat d'aquesta setmana des del seu punt de vista únic.

A més a més, us mostrem en què consisteix el nou espai de TV3 ".Cat", el nom del nou programa de debat que avui s'estrena i que condueix Ariadna Oltra. En parlem amb ella i amb el seu director, Manel Sarrau. A més a més, descobrirem com és el plató del programa.

En directe, 16.40 a TV3
Anar al contingut