Cinema

L'actualitat cinematogràfica, a "Cinema 3"

El programa parla de "La vida inesperada", protagonitzada per Javier Cámara, i també repassa els punts culminants en la carrera de Jerry Lewis, ara que la Filmoteca li dedica un cicle.

Com cada dijous, "Cinema 3" s'endinsa en l'actualitat cinematogràfica de la setmana amb Jaume Figueras. Aquesta setmana:

- Reportatge sobre "La vida inesperada", una comèdia dramàtica dirigida per Jorge Torregrosa, amb guió d'Elvira Lindo i protagonitzada per Javier Cámara.

- Repàs dels punts culminants en la carrera de Jerry Lewis, ara que la Filmoteca de Catalunya li dedica un cicle.

- Parlem amb Glòria Fernández, coordinadora de CineAsia, sobre el director japonès Hayao Miyazaki, que estrena la que podria ser la seva última pel·lícula, "El viento se levanta".

- Repassem les pel·lícules que es podran veure al festival de cine d'autor D'A de Barcelona i a la Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent, Galacticat.

- Entrevistem el director d'"Azul y no tan rosa", Miguel Ferrari. El film, guanyador del Goya a la millor pel·lícula iberoamericana, arriba ara a les nostres pantalles.

- I últim adéu a l'actor nord-americà Craig Hill. El recordarem a "Brigada 21", al costat de Kirk Douglas, i a "Angoixa", de Bigas Luna.

"Cinema 3", dijous, 10 d'abril, a les 22.05 al canal 33.
Anar al contingut