Actualitat

La diada de Sant Jordi, a "Els matins"

El plató del programa "Els matins" es trasllada el dia de Sant Jordi al mig de la plaça de Catalunya de Barcelona. Des d'aquest plató, Lídia Heredia i Helena Garcia Melero acolliran escriptors, editors i protagonistes d'una diada singular.

La llista de noms propis que visitarà "Els matins" inclou Joaquim Nadal, Rafael Nadal, Vicent Sanchis i Xavier Sardà, Lluis Bassets, Martí Gironell, Jaume Barberà, Àngel Llàcer, Josep Maria Espinàs, Pilarín Bayés.

El programa també connectarà amb el tradicional esmorzar d'escriptors a l'Hotel Regina de Barcelona, on es concentren més d'un centenars d'escriptors abans de anar cap als punts de trobada amb els lectors per a la firma de llibres.

El plató servirà també com a escenari, on actuaran Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández, Els Amics de les Arts i el cor Deudeveu.

Aquesta  Diada de Sant Jordi, "Els matins" celebra el 10è aniversari, deu anys de compartir actualitat i entreteniment amb una audiència multitudinària que dóna al programa el lideratge televisiu de la franja.
Anar al contingut