1714-2014

Revivim l'acte inaugural del Tricentenari

TV3 emet l'acte que va donar el tret de sortida a la commemoració del Tricentenari l'11 de gener passat a la Seu Vella de Lleida. Hi van participar artistes com Sílvia Pérez Cruz, Toti Soler, Jordi Boixaderas, Montserrat Carulla i Lluís Soler.

Aquesta cerimònia, que va marcar l'inici dels actes que es fan aquest any arreu de Catalunya per commemorar els fets de 1714, va tenir dues parts; a la primera, van tenir lloc els parlaments institucionals, encapçalats pel president Mas, i a la segona, creada pel director artístic Josep Maria Mestres, hi va haver un espectacle multidisciplinari, que combinava música, cançons, dansa i accions teatrals, juntament amb la lectura de textos referits directament als fets que es commemoren.

Així, entre altres, hi van participar el Cor de Cambra de Lleida, el Cor Vivaldi, l'Orquestra de Cambra de Música Antiga Vespres d'Arnadí, dirigida per Dani Espasa, Sílvia Pérez Cruz i Toti Soler, María Hinojosa, Jordi Domènech, Arnau Tordera, IT Dansa i els actors Sílvia Bel, Jordi Boixaderas, Montserrat Carulla, Julio Manrique, Alícia Pérez i Lluís Soler.
Anar al contingut