#SantJordiTV3

Llibres, roses i amor, molt d'amor, durant la diada de Sant Jordi del "Divendres"

Encetem la diada de Sant Jordi 2014 a "Divendres" amb un programa dedicat als llibres, a les roses... i a l'amor! Segueix la conversa sobre la diada de Sant Jordi a les xarxes a través del l'etiqueta #SantJordiTV3

El 23 d'abril és el dia dels enamorats, i des de la plaça Catalunya hem preparat una tertúlia en directe on parlarem de la transcendència de l'amor a través de la música. Una taula rodona moderada per Espartac Peran i amb la participació de la sexòloga Arantxa Coca, el cantant Gerard Quintana, l'actor David Bagès, el periodista David Balaguer i la gran xef Carme Ruscalleda. Manu Guix ens acompanyarà al piano, recordant frases memorables de cançons d'amor catalanes que ens descriuen els diversos processos de l'enamorament.

A més a més, des del plató, Xavi Coral moderarà una tertúlia amb un caire més literari on també fluirà l'amor pels llibres i la lectura. Comentem tot el que està donant de si la diada amb una taula especial integrada per Quim Masferrer, Xavier Graset, Bibiana Ballbè, Sílvia Soler, Sílvia Bel i Tian Riba.

I coincidint amb aquesta data tan especial, organitzem un nou "Derbi de Variants", el concurs de la llengua per trobar la millor parla del català per xerrar de diferents temes: avui, el tema serà tot el que envolta la diada de Sant Jordi. Amb Màrius Serra fent d'àrbitre i els concursants: Pep Cruz (Girona), Queta Karmany (Mallorca), Enric Gomà (Barcelona), Mabel Martí (València), Ramon Molins (Lleida) i Xavier Cassadó (Tarragona).

Segueix la conversa sobre la diada de Sant Jordi a les xarxes a través del l'etiqueta #SantJordiTV3! Nosaltres us donarem puntualment les dades, durant el directe, sobre els llibres més venuts d'aquesta diada.
Anar al contingut