La vida des del cel

Amèrica del Nord, a "A vol d'ocell"

Podeu sobrevolar Amèrica del Nord agafats a les ales dels ocells.

El canal 33 recupera la sèrie documental "A vol d'ocell". Agafats de les ales de diversos ocells, viatjareu a través dels continents per presenciar alguns dels més grans espectacles naturals del planeta a vista d'ocell. Aquest divendres, a les 23.30, podeu veure el primer capítol, dedicat a l'Amèrica del Nord.

Amèrica del Nord

Un recorregut per l'Amèrica del Nord enmig d'una bandada de milions d'oques de les neus per descobrir què se sent quan s'està al punt de mira de l'au nacional americana: el pigarg americà. També planarà per sota del Golden Gate de San Francisco amb pelicans, experimentarà la sensació de seure a sobre d'un ocell que el durà fins a Monument Valley, el Grand Canyon i Nova York.

Mentre es contempla el món a través dels ulls dels ocells, una colla de martinets mostraran les extraordinàries estratègies dels dofins per buscar aliment, com ara la "varada voluntària". També assistirà a una trobada de milions d'ocells limícoles amb criatures prehistòriques que emergeixen del mar i, finalment, uns gavians el menaran a Mono Lake, on cacen mosques perseguint-les amb la boca oberta.

Podeu veure algunes imatges espectaculars dels documentals en una galeria fotogràfica.
Anar al contingut