Gastronomia

Les receptes del Roca Bar, a "Cuines"

El xef Felip Llufriu ens ensenyarà a preparar diversos platets i un dels singulars entrepans especialitat dels germans Roca: un "rocadillo" de cua de bou.

El xef Felip Llufriu és a punt de tornar a la seva terra, Menorca, per establir-se a Ciutadella, i fer el seu recorregut professional més personal. En els seus últims dies al  Roca Bar, Llufriu ens presenta l'oferta més urbana de l'Hotel Omm de Barcelona, on està ubicat, contigu al Moo, també assessorat pel Joan, Josep i Jordi Roca. L'oferta es caracteritza per uns singulars entrepans, els "rocadillos", els plats saludables per a àpats ràpids de migdia i els platets.
 
Com sempre, en horari de sobretaula veurem un ventall de possibilitats culinàries que alternen receptes amb carn, peix i altres d'inspiració oriental.
 
Dimarts aprendrem a cuinar aletes de pollastre amb salsa teriyaki, que li dóna un toc oriental a les aletes clàssiques. Dimecres, 23 d'abril, és el torn d' una recepta senzilla d'elaborar i molt saludable: arròs salvatge, verdures i sopa de miso. I dijous, Felip Llufriu ens presentarà una especialitat del Roca Bar, un "rocadillo" o entrepà de cua de bou.  
 
Divendres, 25 d'abril, és el torn de la "Cuina de casa". Des de Terrassa ens visita una mestressa de casa, Lucía Hernández, que elaborarà un plat amb què sempre queda bé: rap i musclos amb beixamel. Un plat que es pot enriquir segons la butxaca i els gustos de cadascú.

 
Anar al contingut