L'esport més divertit

"Zona zàping" repassa la final de la Copa del Rei

El partit entre Barça i Madrid centrarà bona part del programa: veurem com el van viure els aficionats amb alguns dels millors vídeos que ens han enviat.

La final de la Copa del Rei serà protagonista al  "Zona zàping" d'aquest divendres. Bona part del programa es dedicarà a repassar el que es va viure a l'Estadi de Mestalla. Però no ens centrarem en el que va passar a la gespa entre el Barça i el Reial Madrid, sinó que voldrem reviure, sobretot, el que va passar durant tot el dia.

Els seguidors del "Zona zàping" tenien aquesta setmana una nova eina per interactuar amb el programa: un número de telèfon on podien enviar vídeos a través de l'aplicació de missatgeria WhatsApp. Aquesta experiència, que era el primer cop que es feia, ha estat tot un èxit i s'han rebut gairebé 4.000 missatges. Dimecres, durant els programes previ i posterior a la final, ja es van emetre tot un seguit de vídeos editats amb imatges enviades per seguidors del Barça, tant des dels seus domicilis com durant el desplaçament a València.

Al "Zona zàping" tornarem a recuperar alguns dels millors vídeos enviats pels usuaris mentre vivien la final. I encara ens quedarà temps per repassar la resta d'imatges esportives destacades de la setmana!
Anar al contingut