Cultura

Els plans de Pilarín Bayés, a "L'agenda del 33 recomana"

L'agenda de Pilarín Bayés, el qüestionari a Roger Mas i les recomanacions literàries del "Via llibre", continguts destacats de la setmana de Sant Jordi.

Aquesta setmana, una agenda cultural com cal ha de dedicar un lloc destacat a la literatura. Per això, "L'agenda del 33 recomana" de dissabte 19 arrenca amb la il·lustradora Pilarín Bayés, que explica el seu calendari d'activitats per a la setmana de Sant Jordi, que inclou exposicions, premis literaris i moltes hores dedicades a signar llibres, perquè aquest any en publica mitja dotzena.
 
Més llibres: l'agenda avança un reportatge del "Generació digital" que explica la manera com la tecnologia permet publicar llibres directament a la xarxa i un especial del "Via llibre" amb recomanacions literàries fetes per diversos llibreters del país.
 
Literatura i música: el cantautor Roger Mas respon al qüestionari de l'agenda i parla de l'obra de Verdaguer, font d'inspiració per al disc "Cançons tel·lúriques", que interpretarà a l'església de Santa Maria del Pi el 25 d'abril, el mateix dia que Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez Miró presenten el seu disc "Granada" al Teatre Tívoli i Joan Colom estrena "Les fílies i les fòbies" a la Sala Apolo.
 
A més de cites musicals, l'agenda, amb la col·laboració del "Cinema 3", recomana algunes estrenes cinematogràfiques, i Jaume Figueras convida a fixar-se en la feina del compositor Alexander Desplat, autor d'algunes de les millors bandes sonores que sonen aquests dies a la cartellera.
 
Toni Puntí, de l'"Ànima", entrevista Ramon Fontserè, nou director de la companyia teatral Els Joglars, i l'agenda s'acomiada igual com ha arrencat: amb literatura. La curiositat il·lustrada de la setmana explica allò que gairebé no sap ningú sobre el naixement de la impremta. La signa l'il·lustrador Xosé Lois Pérez.


Més informació:

Web: http://www.tv3.cat/33recomana
Twitter: @33Recomana
Anar al contingut