Divulgació

El 33 estrena "GR Barcelona"

Marc de las Heras torna a posar-se en ruta, aquest cop dins de Barcelona, per descobrir-la des d'un vessant diferent i amb rutes fàcils de fer.

A partir del 25 d'abril, el 33 estrena, a les 22.05, "GR Barcelona".  Després de "GR Terres del sud", les dues temporades de "GR Pirineus"  i  "GR Camí de Sant Jaume" Marc de las Heras torna a posar-se en ruta aquest cop dins de Barcelona per descobrir-la des d'un vessant diferent i amb rutes fàcils de realitzar.

Durant els 13 capítols que formen part d'aquest nou "GR", Marc de las Heras oferirà una ruta que servirà per moure's dins del mapa de Barcelona i descobrir llocs emblemàtics i desconeguts de la seva l'àrea geogràfica a través de mitjans sostenibles com el transport públic, el tren o la bicicleta.

A cada trajecte del "GR" la idea és descobrir una Barcelona diferent, amb rutes fàcilment realitzables i sempre a la recerca de llocs i personatges que mostrin a l'espectador com és la seva Barcelona.

Primer capítol: La gran quadrícula
"Imagineu que hem de fer una ciutat..."
L'Eixample és, sens dubte, un dels projectes urbanístics més coneguts i també més envejats a tot el món. No només per les característiques de què va dotar la ciutat, sinó també perquè els seus carrers són un espectacle arquitectònic i cultural. En aquest gran recorregut s'explicarà el perquè del projecte de Cerdà descobrint curiositats sorprenents que fan de l'Eixample una idea única. "GR Barcelona" visitarà les obres de la Sagrada Família amb l'arquitecte actual, l'Antoni Faulí, es desplaçarà fins a Castellbell i el Vilar per aprendre com fa rajoles de xocolata l'Enric Rovira i acabarà coneixent l'Anaïs, una persona cega que coneix a la perfecció els carrers de l'Eixample.
Anar al contingut