Horari especial

Nit d'humor amb l'"APM? Extra"

Aquest Diumenge de Pasqua, excepcionalment, el programa s'emet en horari nocturn. Entre d'altres gags, veurem un recull dels comiats més penosos que han fet mai els reporters en les seves connexions.

Aquest cap de setmana, excepcionalment, l'"APM? Extra" s'emetrà en el "prime time" de la nit. L'hora d'emissió serà a les 21.55 i es farà sense pauses publicitàries. 47 minuts seguits de programa que faran les delícies dels seguidors més fidels.

Tindrem l'anàlisi exhaustiva de Cañita Brava, que parlarà de la situació del Barça en particular i de Catalunya en general. Karlos Arguiñano farà un "cameo" a "La Riera" i a la secció "APM? News" es posarà en relleu que el conseller Andreu Mas-Colell ha estat capaç d'acabar, per fi, una frase.

El meteoròleg Tomàs Molina ens demostrarà per què està considerat un artista total i farem un recull dels comiats més penosos que han fet mai els reporters en les seves connexions.

A més, intentarem batre el rècord Guinness d'inflar globus amb el nas i en Peyu buscarà les pessigolles al "Tortuga", un dels criminals més buscats.
Anar al contingut