Els millors muntatges

"Terrrific!", de Tricicle, dóna el tret de sortida d'un nou cicle de teatre al 33

A partir del 21 d'abril i fins a l'estiu, cada dilluns el 33 emetrà un obra de teatre que inclourà musicals. El muntatge "Terrrific!", de Tricicle, és el primer que es pot veure.

El 33 inicia aquesta primavera un cicle eclèctic que integra espectacles d'humor, de text i musicals. Diferents muntatges en què participen Tricicle amb "Terrrific!"; Gonyalons i Reguant amb "Memory" i "Tots dos junts"; J. M. Flotats i Puigcorbé amb "Per un sí o per un no"; La Cubana amb "Mamá quiero ser famoso" i "Cegada de amor"; J.M. Sagarra (Arquillué, Poch, Pou) amb "La corona d'espines", i Dagoll Dagom amb "Nit de Sant Joan" i "Cop de Rock", entre d'altres.

La primera emissió és una producció de la companyia Tricicle anomenada "Terrrific!" i es podrà veure el dilluns dia 21 d'abril, a les 22.30, pel 33.

"Terrrific!"

Un espectacle de Tricicle que, tal com ja ens tenen acostumats, ens ofereix diversió i diversitat, alhora que ens avisa sobre el que ens pot passar en aquest espectacle, pensat per fer-nos passar, sense malícia, una mica de por. Taquicàrdies, angoixes, atacs d'histèria, tot és possible, però sense perdre aquest to que els caracteritza com a especials i únics.

Autors i actors: Joan Gràcia, Paco Mir, Carles Sans
Producció: Ovídeo
Realització TV: X. Manich
Anar al contingut