Recupera el xat del temps

Bon temps fins diumenge

El meteoròleg Néstor Gómez ha compartit un xat amb els usuaris de TV3.cat on ha pronosticat cel radiant i temperatures agradables fins diumenge, quan apareixeran núvols i alguns ruixats al Pirineu. També ens ha avançat la previsió per Sant Jordi!

A les portes de les vacances de Setmana Santa, aquest dimecres el meteoròleg Néstor Gómez ha atès les consultes dels usuaris a través d'un xat en directe.

El Néstor ens ha avançat que a Catalunya tindrem molt bon temps fins diumenge, amb sol i temperatures altes. Diumenge arribaran núvols a les zones de costa però les pluges quedaran concentrades al Pirineu.

El meteoròleg també ha atès consultes que preguntaven pel temps a Andorra, Galícia, Sant Sebastià, París... Si visiteu aquests destins aquesta Setmana Santa, podeu recuperar el xat i fer-vos una idea més aproximada de què heu de posar a la maleta.

I com que aquest any la Setmana Santa queda molt propera a Sant Jordi, alguns usuaris també han aprofitat per preguntar-li pel temps d'aquell dia. De moment, les previsions apunten que serà un dia assolellat.

 
Anar al contingut