Automobilisme

El Gran Premi de la Xina de Fórmula 1, a TV3 i Esport3

La quarta cursa del Mundial s'emet, en directe, des del circuit de Xangai.

Després que a Bahrain els dos Mercedes de Hamilton i Rosberg lideressin la cursa cal veure com responen els Red Bull i els Ferrari, que busquen trobar el seu lloc al circuit de Xangai. Un Hamilton sense rival i un Nico Rosberg, que de moment lidera la classificació de pilots, no els ho posaran gens fàcil. La temporada passada la victòria va ser per a Fernando Alonso, a qui van acompanyar en el podi el finlandès Kimi Räikkönen i Lewis Hamilton. La volta ràpida del circuit la manté des de l'any 2004 Michael Schumacher.

Santi Faro, Francesc Latorre, Laia Ferrer i Francesc Rosés s'encarregaran de tota la informació dels entrenaments i de la cursa del campionat de la Fórmula 1 que es correrà aquest cap de setmana a la Xina.

L'equip del programa es completarà amb l'anàlisi tècnica d'Albert Fàbrega, amb un llarg currículum en el món de la competició automobilística, i amb la col·laboració especial de Dani Juncadella, el pilot provador de Force India, que es prepara per fer el salt definitiu a la Fórmula 1. La realització serà de Marc Serra i la producció, de Lluís Palahí.

Els horaris de les emissions del GP de la Xina del cap de setmana són els següents:

Divendres 18 d'abril
Canal Esport3 a les 3.55: 1a sessió entrenaments lliures
Canal Esport3 a les 7.55: 2a sessió entrenaments lliures

Dissabte 19 d'abril
Canal Esport3 a les 4.55: 3a sessió entrenaments lliures
TV3 a les 12.30: sessió de qualificació

Diumenge 20 d'abril
TV3 de 7.30 a 9.00: "La fórmula" amb tota la informació i entrevistes prèvies a la cursa
TV3 a les 09.00: Gran Premi de la Xina, quarta cursa del Campionat en directe

Durant tota la temporada es podran seguir les curses en directe a través de qualsevol dispositiu mòbil. Amb l'aplicació ESPORT3, es podran veure en rigorós directe les transmissions des de qualsevol telèfon mòbil intel·ligent o tauleta. Si fins ara es podien veure les curses en directe a la web esport3.cat, ara s'amplia la cobertura als dispositius mòbils perquè els espectadors de TV3 no es perdin les curses de Fórmula 1 siguin on siguin.

A més, els espectadors podran opinar a través de Twitter amb el #F1TV3. També s'ha obert un nou compte a Instagram amb l'usuari @F1TV3. I al canal de TV3 de Youtube la F1TV3 ja té llista de reproducció.

La Fórmula 1 continua sent referència de l'oferta esportiva de TV3 i Esport3.
Anar al contingut