Literatura

Quatre llibreters fan les seves recomanacions per a Sant Jordi, a "Via Llibre"

Xavier Vidal (No Llegiu), Lluís Morral (Laie), Fe Fernández (L'Espolsada) i Guillem Terribas (La 22) ens parlen dels llibres que més es vendran i ens fan algunes recomanacions personals.

Al "Via llibre" d'aquesta setmana entrevistem quatre llibreters perquè ens parlin dels llibres que es vendran més aquest Sant Jordi i també perquè ens facin les seves recomanacions més personals.

Hem sortit amb la prestatgeria buida al carrer perquè els quatre llibreters ens ajudin a omplir-la. El primer llibreter amb qui parlarem és en Xavier Vidal, que estrena Sant Jordi amb la seva llibreria, No Llegiu. També comptarem amb en Lluís Morral, que és ja un veterà del Sant Jordi: fa 28 anys que el prepara des de la Laie. La Fe Fernández, una emprenedora valenta, que va muntar L'Espolsada, a les Franqueses del Vallès, i Guillem Terribas, que està al capdavant de la llibreria gironina La 22.

Quatre llibreters i un munt de recomanacions perquè aquest Sant Jordi sortim al carrer a mirar, remirar, llegir i descobrir llibres i més llibres per omplir les nostres prestatgeries, ja que, com diu el poeta Joan Margarit:
"La llibertat és una llibreria."

"Via llibre", el programa de llibres del 33, s'emet els diumenges a les 22.30.

Informació del programa:

www.tv3.cat/viallibre
www.twitter.com/viallibre
www.facebook.com/viallibre
Anar al contingut