Una reflexió sobre la vida i la mort

"El límit dels somnis" a "El documental"

La història d'una dona que no recorda els seus somnis.

Aquest dissabte 19 d'abril, a les 22.45, "El documental" emet "El límit dels somnis".

"El límit dels somnis" és la història d'una dona que no recorda els seus somnis, excepte una vegada, quan va somiar que el seu cavall moria. Aleshores es va despertar tan espantada que va sortir de casa, i va trobar el cavall mort. En el següent somni que va tenir, era ella qui moria, a l'edat de 48 anys.

El documental segueix cada pas d'aquell any, que va des del somni fins al seu aniversari, i explora la vida i la mort en el context d'una família, la felicitat de la qual es veu amenaçada per un somni que també es podria fer realitat. La filmació és una barreja d'humor, ciència i vida familiar, alhora que l'Amy intenta comprendre què li passa.

Cadascú lluita amb la idea de la seva pròpia mortalitat, però no tots l'exploren i s'hi enfronten de manera directa. Quan l'Amy cau realment malalta, tal com el seu somni predeia, comença una recerca per canviar el somni. Es posa en contacte amb Mark Solms, un eminent neuròleg amb una innovadora mirada sobre la complexitat de la ment. Al final l'Amy retrocedeix en el seu somni amb l'ajuda d'un xaman i la història fa un gir sorprenent.


Fitxa tècnica
Direcció: Amy Hardie, Ling Lee
Càmera: Amy Hardie, Iano Dodds, Família Hardie
Animació: Cameron Duguid
Fotografia aèria: Jim Hardie Aerolab
So: Gunnar Oskarsson
Productors: Amy Hardi, George Chignell, Doug Block, Lori Cheatle
Assistents de producció: Katia Hervy, Lili Sandelin, Amy Rose
Anar al contingut