Cinema català

"Sala 33" navega per "Ingrid MySpace"

Àlex Gorina conversa amb Eduard Cortés, director de la pel·lícula.

El setembre del 2004 el director Eduard Cortés va endinsar-se en un terreny fins llavors desconegut per ell. Saltant de Fotologs, a Flickr, a MySpace, etc., va anar descobrint una enigmàtica noia que penjava dibuixos, música, vídeos i fotografies que deixaven intuir subtilment un terreny vital fosc. 
 
Així va néixer la inspiració per a  "Ingrid MySpace", un viatge desconcertant al costat obscur i autodestructiu d'una jove artista. Així ho relata el mateix director: " Un personatge que intenta trobar les seves pròpies regles, els seus propis límits. La pel·lícula no fa sinó observar-la, sense intervencionismes, ni judicis, des de la fascinació, i moltes vegades des de la perplexitat."
 
Els protagonistes del film són Elena Serrano (Íngrid) i Eduard Farelo (Àlex), un veí d'escala que serà espectador d'excepció de les festes, concerts i "performance" que s'organitzaran a casa de la protagonista, on impera una fascinant atmosfera de llibertat creativa.
 
Eduard Cortés, director també de pel·lícules com "The Pelayos", "La vida de nadie" o "El payaso y el Führer", conversa amb Àlex Gorina a la fàbrica Fabra i Coats, un equipament cultural que dóna suport a la creativitat i que en el seu moment va valorar-se com a localització de la pel·lícula. 

"Ingrid MySpace", a "Sala 33", dijous 17 d'abril a les 22.25.
Anar al contingut