Entrevista

La seguretat alimentària, a "Retrats", amb Andreu Palou

Jaume Barberà conversa amb Andreu Palou, premi DuPont de la Ciència 2013 i tota una eminència en seguretat alimentària.

"Retrats", la proposta de Jaume Barberà per al 33, rep aquest dimecres, 16 d'abril, la visita del catedràtic en Bioquímica i Biologia Molecular Andreu Palou, premi DuPont de la Ciència 2013 i tota una eminència en seguretat alimentària, tant en l'àmbit estatal com europeu.

Amb aquest investigador mallorquí parlarem de la importància que té l'alimentació per a la nostra salut -Palou creu que els aliments són els responsables de més de la meitat de les malalties que patim- i amb un to planer i didàctic comentarem algunes de les seves aportacions científiques més rellevants en el camp de la nutrició. Andreu Palou ha centrat bona part dels seus estudis en l'obesitat -considerat el principal problema nutricional en els països desenvolupats- i ha descobert que la llet materna podria contribuir a prevenir aquesta malaltia.

Al llarg de la nostra conversa també parlarem de l'esperança de vida dels europeus, que aviat podria arribar als 100 anys, i de les garanties del nostre sistema alimentari, que Palou considera que és un dels més segurs del món.

"Andreu Palou: seguretat alimentària". "Retrats", dimecres 16 d'abril, a les 22.05, al 33.
Anar al contingut