Programació infantil

Una Setmana Santa de pel·lícula, al canal Super3

Tres pel·lícules cada dia, protagonitzades per en Doraemon, en Shin Chan i l'Astèrix. Estrenem la sèrie "Bubble Bip" i arriben nous capítols d'"Els germans Kratt". També oferim especials de La Família del Super3, amb les millors històries de cada un dels seus integrants.

El canal Super3 ha preparat una programació molt especial per Setmana Santa, coincidint amb les vacances escolars, que va del dilluns 14 d'abril fins al 21, Dilluns de Pasqua. Durant aquests dies, els súpers podran seguir cada matí els especials de La Família del Super3, dedicats a cada un dels seus membres; i també una pel·lícula cada dia protagonitzada per en Doraemon i els seus amics. I a la tarda, hi haurà dues pel·lícules més, centrades en els personatges de Shin Chan i Astèrix, respectivament.

A més, arriba la nova sèrie "Bubble Bip", coproduïda per TVC, i s'estrenen nous capítols d'"Els germans Kratt". Tampoc no faltaran a la graella del canal Super3 les sèries que més agraden als súpers, com "Les noves aventures de Peter Pan", "Sailormoon", "Mofeta Kung Fu", "L'hora del Timmy", "Espies de veritat", "La casa d'Anubis" o "Bola de drac".

Especials La Família del Super3
Cada matí es podrà veure un capítol especial de La Família del Super3, dedicat en exclusiva a cada un dels seus membres. Aquests vuit especials recolliran les millors escenes protagonitzades pel Biri Biri (14 d'abril), la Lila (15 d'abril), la Pati Pla (16 d'abril), en Roc (17 d'abril), en Pau (18 d'abril), l'Àlex (19 d'abril), en Fluski (20 d'abril) i el Sr. Pla i en Rick (21 d'abril).

Tres pel·lícules cada dia
De dilluns a divendres, i també Dilluns de Pasqua, el canal Super3 emetrà tres pel·lícules cada dia, dedicades a tres personatges molt coneguts del canal: Doraemon, Shin Chan i Astèrix. Les pel·lícules de Doraemon es podran veure a les 9.30 i en destaquen dues estrenes: "Doraemon: la llegenda de les sirenes" (dilluns, 14) i "Doraemon i el viatge a la Xina del passat" (dimarts, 15). Pel que fa als films protagonitzats per Shin Chan i per Astèrix i Obèlix, s'emetran a les 14.00 i a les 15.45, respectivament.

"Doraemon: la llegenda de les sirenes" (dilluns, 14)
En Nobita ha decidit aprendre a fer submarinisme i en Doraemon ha fet servir "la bomba d'aigua imaginària" per inundar tota la ciutat. A la primera excursió submarina en Nobita i en Doraemon coneixen la bella Sofia, la princesa de les sirenes, que els explica que abans vivien en pau i harmonia en un planeta molt semblant a la Terra que es diu Aqua, però els tritons les van fer fora i es van haver de refugiar a les profunditats dels oceans del nostre planeta. En Nobita i companyia hauran d'ajudar les sirenes a recuperar l'Espasa i l'Armadura de les Sirenes, que, segons explica la llegenda, ara està a les mans dels malèfics tritons. És l'única manera que tenen de poder tornar al seu estimat planeta Aqua.

"Doraemon i el viatge a la Xina del passat (dimarts, 15)"
En Nobita, que està assajant l'obra de teatre "El viatge a l'oest", està molt decebut perquè no li ha tocat fer el paper del mico Sun Wukong. Decidit a demostrar que va existir de veritat i que, a més, s'assemblava a ell, fa un viatge al passat per trobar-lo i, un cop l'ha vist, torna al present per explicar-ho als seus amics. Quan tornen a anar a l'antiga Xina amb tota la colla, en Doraemon fa servir la consola de la realitat i una colla de dimonis d'un videojoc aprofiten per entrar al món real i canvien el curs de la història. Ara en Nobita i companyia hauran de tornar a viatjar en el temps per convertir-se en els herois d'"El viatge a l'oest" i tornar els dimonis a l'interior del videojoc.


"Bubble Bip"

Aquesta nova sèrie s'emetrà de dilluns a divendres, a les 18.00. "Bubble Bip", amb 26 episodis de 7 minuts, és una coproducció de Televisió de Catalunya i Triacom, amb el suport de l'ICEC. "Bubble Bip" explica les aventures del Bip, un heroi de videojoc que salta al món real per viure experiències insòlites amb els seus nous amics. El Bip és l'heroi peculiar d'un videojoc en què ha de superar tota mena d'obstacles, saltar de nivell a nivell i perseguir pops boxadors. Un bon dia, el Bip es cansa de viure tancat en el món rutinari del videojoc i decideix saltar de la pantalla de la consola al món real. És així com arriba al parc, on coneix una colla de nens i nenes tan esbojarrats com ell: el Marc, la Lena, el Nil i la Mia, quatre amics molt diferents entre ells que aviat es convertiran en els seus millors companys d'aventures.

Al món real, el Bip es pot mostrar tal com és: provocador, extravertit, bromista, rebel... Un antiheroi gamberro i divertit capaç de ficar-se en embolics, però també d'afrontar qualsevol situació gràcies a les habilitats que encara conserva del món dels videojocs, com ara disparar les bombolles que donen nom al joc.

"Els germans Kratt"

Durant la Setmana Santa, també s'estrenaran capítols nous de la sèrie "Els germans Kratt", que s'emetran de dilluns a divendres a les 18.25. La sèrie és una versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge. Com que els animals no sempre cooperen amb els germans, sovint apareixen problemes divertits i plens de suspens que forcen els germans a confiar en el seu enginy per resoldre'ls. Els germans Kratt han de superar una missió per salvar els animals del planeta de les intencions d'un malvat que planeja crear una legió de robots de biotecnologia, fets amb trossos d'animals, i obtenir el control sobre la natura i el planeta.
Anar al contingut