Nens i nenes parlen de l'amor

Les millors frases dels més petits sobre l'amor a "Amb ulls de nen"

Què diuen els més petits sobre l'amor? Què vol dir estimar? Quins tipus d'amor hi ha? Tots són iguals? Les seves respostes, com sempre, ens deixen bocabadats.

Aquí teniu un recull de frases del que han dit els protagonistes d'"Amb ulls de nen" en el capítol dedicat a l'amor.

"Jo, quan estic amb la Júlia, me surt un arc iris al cor... i quan la Júlia no hi es me surt un núvol al cor." (Jan 5 anys)

Què vol dir estimar?
"Estimar! He! Em! Què? No ho sé! No sé com explicar-ho... Una persona que tu estimes és una persona que vols molt." (David 11 anys)
"Bueno! Depèn! Si és estimar la família, estimes perquè t'han fet créixer, en el cas de la mare i el pare t'han fet viure. I una altra cosa és enamorar-se d'una persona que no coneixes, però creus que és molt llesta o molt guapa." (Nur 10 anys)
"Estimar vol dir pensar en una persona cada dia. Pensant només el millor per a ell i que el vols veure feliç, res més! I que se't trenqui el cor quan el veus plorar." (Crina 12 anys)

Com és la teva parella ideal?
"Que no parli ni molt ni poc, que sigui molt atrevit, que faci bromes." (Inés 10 anys)
"Que em respecti, que faci les feines de casa, que m'ajudi, que 'm'apolli'... en tot." (Ariadna 11 anys)
"Que pensi molt en tu, però que també et deixi llibertat. Que es preocupi per tu, que t'estimi, que confiï amb tu i que et sigui fidel." (Crina 12 anys)
"Home!!! Una mica guapa, però també llesta i que sigui prou intel·ligent, i que es pugui viure amb ella a gust." (Nur 10 anys)
"Això me pareix totalment una tonteria. Per què vols una nòvia si pots estar tot sol, i si us arribeu a divorciar no li tindràs que pagar res." (Pol 11 anys)

Recupera el vídeo del programa: 


Què sents per la teva mascota?
"Vaig tenir un gos. Al principi no m'hi relacionava molt bé perquè era molt gran i m'intimidava. Jo era xicotet, clar! Després jugava amb ell i no li vaig tindre temor." (Pol 11 anys)
"Jo sempre havia volgut tenir un gos o un gat, i ara tinc un gat que me'l estimo molt i sempre dorm amb mi. Sempre em fa companyia." (Inés 10 anys)
"Jo li parlo! És com una amiga més per a mi." (Aina d'11 anys, té una conilla)

Quina relació tens amb els germans?
"Acostumo a portar-me bé, més amb la petita. Amb la mitjana, com molt germans, ens barallen de tant en tant, però ara intentem fer-ho menys." (Marc 12 anys)
"Amb el meu germà abans em barallava molt, però ara ja no tant. Amb la meva germana em porto bé, a vegades em barallo però molt poc." (Martí 11 anys)
"Parlem, discutim, però ens ho passem bé." (Nina 11 anys)
"Com ho visc jo és molt xulo, perquè si fas una cosa especial tens algú amb qui compartir-ho a part dels teus pares." (Nur 10 anys)

L'amor és per sempre?
"Jo crec que sí." (Marina 11 anys)
"No, tot s'acaba. Sempre hi ha un moment que de tanta estona d'estar junts s'acaba." (Crina 12 anys)
"Si mos estimem los dos pot funcionar i pot ser per tota la vida." (Ariadna 11 anys)
"No, perquè si no la gent no tallaria." (David 11 anys)
"Bueno! No ho sé! Depèn de com t'ho miris, perquè els meus pares estan separats però igualment s'estimen." (Inés 10 anys)

Recupera el vídeo del programa: 

Anar al contingut