Guardons

"Descalç sobre la terra vermella" i "Vicenç Ferrer", premiats al New York Festival

La minisèrie i el llargmetratge coproduïts per TV3 van ser premiats a la gala que es va celebrar ahir a Las Vegas.

El prestigiós New York Festival International TV & Film Awards va celebrar l'entrega de premis ahir a Las Vegas. En aquesta edició s'hi van presentar produccions de més de 50 països i ha estat una dura competició. Dos dels treballs guardonats han estat les coproduccions de TV3 ​"Descalç sobre la terra vermella" i "Vicenç Ferrer" .

"Descalç sobre la terra vermella" es va emportar la Gold World Medal en la categoria de minisèries, i el llargmetratge "Vicenç Ferrer" va ser guardonat amb el mateix premi però en la categoria de TV Movie drama.

"Descalç sobre la terra vermella", una coproducció de Televisió de Catalunya, Minoria Absoluta, Televisió Espanyola, Raiz Produçoes Cinematográficas i TV Brasil, amb la col·laboració de l'ICEC, l'ICAA i Ancine, s'ha emportat la Gold World Medal a la millor minisèrie. La minisèrie, de dos episodis, explica la lluita del bisbe Pere Casaldàliga a favor dels drets dels camperols del Mato Grosso (Brasil) i està basada en el llibre de Francesc Escribano.

Pel que fa al llargmetratge "Vicenç Ferrer", una coproducció de Televisió de Catalunya, Grupo Ganga produccions, Visiona TV i TVE, ha estat premiada amb la Gold World Medal a la categoria de TV Movie drama. L'obra aborda la vida i l'obra social de Vicenç Ferrer, l'home que va tornar la dignitat a una casta que es considerava que la formaven persones intocables i miserables, i va transformar una terra desnonada en un paisatge fèrtil i productiu.

Més informació sobre les coproduccions a:
tv3.cat/coproduccions
tv3.cat/casaldaliga
Anar al contingut