Fórmula 1

Santi Faro liderarà l'equip de retransmissions de la Fórmula 1

El Mundial de F1 del 2014 començarà a TV3 amb un lideratge i un equip renovat. Santi Faro estarà al capdavant de l'equip de periodistes de TV3 format per Francesc Latorre, Laia Ferrer i Francesc Rosés.

El Mundial de F1 del 2014 començarà a TV3 amb lideratge i amb un equip renovat. Santi Faro estarà al capdavant de l'equip de periodistes de TV3 format per Francesc Latorre, Laia Ferrer i Francesc Rosés, un equip que ha convertit TV3 en la televisió líder de la F1 i que ara es prepara per a una temporada on els canvis en la reglamentació dels monoplaces prometen emocions fortes i també sorpreses importants. A més, completarà l'equip el tècnic en Fórmula 1 Albert Fàbrega (@AlbertFabrega a Twitter), amb un llarg currículum en el món de la competició automobilística. El tècnic olotí ha estat vinculat en els últims anys a equips de F1 com ara Super Aguri o HRT, on va desenvolupar les funcions de coordinador d'equip. El nou equip de TV3 tindrà també la col·laboració especial de Dani Juncadella, el pilot provador de Force India, que es prepara per fer el salt definitiu a la Fórmula 1.

Santi Faro, professional amb una llarga trajectòria en el món del motor, ens avança com serà la renovació de l'equip de transmissions de la Fórmula 1 que ell liderarà.



TV3 fa un pas endavant també en la utilització de les noves tecnologies. A partir d'aquesta temporada es podran seguir les curses en directe a través de qualsevol dispositiu mòbil. Amb l'aplicació d'Esport3 es podrà veure en rigorós directe les transmissions de TV3 des de qualsevol telèfon mòbil intel·ligent o tauleta. Si fins ara es podien veure les curses en directe a la web esport3.cat, ara es fa un pas endavant i s'amplia la cobertura als dispositius mòbils perquè els espectadors de TV3 no es perdin les curses de Fórmula 1 siguin on siguin.

Noves cares, noves tecnologies i el mateix rigor i passió per una Fórmula 1 que, a partir del 14 de març, tornarà més apassionant que mai per convertir-se, un any més, en una de les referències de l'oferta esportiva de TV3 i Esport3.
Anar al contingut