Aniversari

Els 5 moments més especials dels 5 anys de l'"Ànima"

Per celebrar els 5 anys en antena del magazine cultural del 33 li hem demanat a Toni Puntí, director i presentador d'"Ànima", que triï els 5 moments més especials del programa. Encapçala aquest balanç particular l'entrevista que li va fer a Anna Lizaran uns mesos abans de la seva mort.


1. Anna Lizaran  (16/04/2012)
"En aquests cinc anys ha passat pel programa el bo i millor de l'escena catalana. Els noms consagrats i també els emergents. Aquesta conversa, a més, ens recorda una dona poderosa a dins i a fora dels escenaris."



2. Darrer programa al plató (6/05/2013) 
"El 6 de maig de 2013 fèiem l'últim programa al plató 4 de TV3. Aquell dia ens vam acomiadar del sofà de colors i dels cubs que cada setmana ens havíem acostumat a 'customitzar'. Potser sí que una part de l'Ànima moria però tot just una setmana després reneixíem com a magazín d'arts escèniques."



3. Apparatu (15/10/2012)
"Quan encara tocàvem totes les disciplines culturals, i no només les arts escèniques, ens va enamorar la creativitat i l'empenta d'aquest jove ceramista que va descobrir la Júlia Bertran. Tradició i modernitat. "



4. Baró d'Evel (13/12/2010)
"Conéixer de prop en Blaï Mateu, que és fill d'en Tortell Poltrona, i la seva (mini) troupe de la companyia Baró d'Evel va ser trobar-nos amb una manera insòlita de treballar i d'entendre el circ. Un descobriment."




5. Russos - (3710/2011)
"La curiositat d'en Jofre Font és insaciable però potser no tindrà gaire més ocasions de viure una experiència teatral com aquesta. Va anar a Madrid per veure una companyia russa de teatre. 10 hores després encara va tenir forces per seguir fent entrevistes."


Anar al contingut