Economia

Videojocs "made in" Barcelona, a "Valor afegit"

El programa socioeconòmic es fixa en la indústria dels videojocs a Catalunya: grans companyies internacionals s'hi han instal·lat i és un dels sectors que més llocs de feina qualificada ofereix.

Aquest dimecres (23.30), una nova edició de "Valor afegit", el programa socioeconòmic de TV3, en què es parlarà del negoci dels videojocs a Catalunya.

Videojocs "made in" Barcelona

La indústria dels videojocs és un dels sectors que més llocs de feina qualificats ofereix. El programa explicarà com l'atractiu de Barcelona i la qualitat de les seves universitats han atret grans companyies internacionals, algunes fundades aquí, que desenvolupen videojocs consumits a tot el món. Tot un negoci en què, a Catalunya, es gasta el doble que en música i cinema junts.

Entrevista a Andreu Pi (ICG Software)

El programa també entrevistarà el fundador i propietari d'una de les companyies més potents en software informàtic per a l'hostaleria i la restauració. ICG Sofware és un holding de tres empreses que fa arribar les seves idees als cinc continents. Tenen la seu central a Torrefarrera, a Lleida, on també fabriquen un dels seus productes estrella, el CashDro, una màquina que permet fer els cobraments de caixa sense la intervenció del treballador.
Anar al contingut