La sèrie triomfa arreu del món

Albert Espinosa: "És com passar d'una petita habitació a una gran pantalla"

La cadena nord-americana FOX ha confirmat que farà un pilot de "Polseres vermelles"i Albert Espinosa està exultant per la notícia. Hem parlat amb ell per saber com viu el triomf de la sèrie arreu del món.

Com t'has assebentat de la confirmació del pilot per a una versió nord-americana de la sèrie? I què has pensat? Serà la primera vegada que això passa amb un sèrie catalana!
Sí, sí, sí me n'he assabentat a través del Carlos Fernández de Filmax, que és qui ha portat la negociació des de l'inici i a la vegada em va escriure la Margaret Naggle ( la guinosta que farà l'adaptació i autora i productora de sèries coma "Brodwalk empire", de Scorsese) explicant-m'ho. És una felicitat total, un somni!!! Sobretot per la part de fet real, és més que una sèrie, és la meva vida de petit. És un somni, és com passar d'una petita habitació a una gran pantalla.

Com t'imagines la versió? Creus que els nord-americans hi retocaran moltes coses quan en facin l'adaptació?
La Margaret entén molt el món de les malalties, crec que serà molt lluminosa i plena de tendresa. És un luxe veure coses d'ella i com entén la sèrie i el món de què parla.

Se sap res del repartiment? T'imagines algun actor en  concret com a Benito? O com a Lleó?
 Encara no, és molt aviat. Pero tinc la sensació que serà molt potent pel que m'expliquen.

Has pogut veure ja alguna cosa de la versió de la RAI que s'estrena el cap de setmana?
Sí, vaig estar al rodatge a Puglia a l'estiu i n'han fet una versio molt lluminosa. No tinc dubte que el diumenge els "Braccialetti rossi" conquequiran Itàlia. Estar al rodatge em va produir una felicitat total. 
 
La sèrie també s'ha passat a Llatinoamèrica. Quina ha estat allà la reaccció del públic?  I a França? I a Suècia?
 Brutal. A l'Argentina ha sigut líder a la seva franja i la sèrie més vista aquest any. A França i Suècia ha anat brutal també.

Gràcies a Twitter pots mantenir el contacte amb els fans d'arreu del món. Quins missatges en reps?
Que els arriba molt l'emoció i la tendresa. És genial saber que agrada i sobretot que ajuda. 
Anar al contingut