Nou èxit de la sèrie

S'estrena l'adaptació italiana de "Polseres vermelles"

Aquest diumenge s'estrenarà a la RAI1 "Braccialetti rossi", l'adaptació de la sèrie dirigida per Pau Freixas i creada per Albert Espinosa.

"Braccialetti rossi" es va començar a rodar el 15 de juliol a la Pulla, al sud d'Itàlia. Una adaptació escrita per Sandro Petraglia i sota la direcció de Giacomo Campiotti, un expert en grans produccions italianes i amb una gran carrera televisiva. Aquest és el primer país on es duu a terme l'adaptació de la sèrie. Per aquesta cadena líder italiana es tracta d'una de les apostes importants de ficció per aquesta temporada.

L'adaptació ha estat possible gràcies a la coproducció entre la productora espanyola Big Bang Media ("Homicidios"), la italiana Palomar amb RaiFiction ("Il Commissario Montalbano", un gran fenomen televisiu a Itàlia i basat en les novel·les d'Andrea Camilleri") i Funwood Ibérica.

"Braccialetti rossi" tindrà sis capítols. Cada capítol de la producció italiana serà com dos de la sèrie original. Una adaptació en què, segons declaracions d'Albert Espinosa, "han copiat molt l'essència, perquè van parlar amb el Pau i amb mi i han copiat molt l'essència del que era el 'Polseres' original i han viscut junts tots els polseres allà, en una mateixa casa, durant quatre mesos, i jo crec que serà una adaptació preciosa".

Aquests "braccialetti" són: Carmine Bruschini (Leo, "el líder"), Brando Pacitto (Vale, el segon líder), Aurora Ruffino (Cristina, "la noia"); Pio Luigi Piscicelli (Toni "el llest"), Mirko Trovato (Davide "el guapo") i Lorenzo Guidi, (Rocco "l'imprescindible").

La música, tan imprescindible en la sèrie "Polseres vermelles", també ha estat tractada amb cura per a l'adaptació italiana. La banda sonora de "Braccialetti rossi" s'hi troben nou cançons inèdites compostes per Niccolò Agliardi i també hi participen artistes coneguts com Laura Pausini, Tiziano Ferro, Vasco Rossi i Emma Marrone.

"Polseres vermelles" ha traspassat fronteres a través de Filmax, que s'encarrega de la distribució internacional de la sèrie. Ja s'ha pogut veure a les espanyoles Antena 3, Neox i TNT, on també van provocar una autèntica allau de fans, a la mexicana TV Azteca, a la nord-americana VME i al canal argenti Telefé, amb un gran èxit d'audiència.
Anar al contingut